Шніцель з баклажанів. Відбила баклажани молотком і приготувала справжню смакоту
Така страва з успіхом займає своє місце на святковому столі, подається до обіду або вечері. Рецепт простий, але результат вам точно сподобається.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- баклажани, 2 шт;
- яйця, 1 шт;
- борошно, 1 склянка;
- вода, 1 склянка;
- сіль перець;
- часник, зелень.
Процес приготування
Яйця змішуємо з водою або молоком, сіллю, перцем, ароматними травами і подрібненим або сухим часником.
Всипаємо борошно і вимішуємо густий кляр.
Баклажани ріжемо на дві частини і кожну на скибочки.
Кожен шматочок злегка відбиваємо, як відбивні, солимо і перчимо, посипаємо коріандром та іншими спеціями.
Розігріваємо олію в сковорідці.
Кожен шматочок опускаємо в кляр, викладаємо на сковорідку і обсмажуємо з двох сторін на невеликому вогні.
Такі відбивні вам точно сподобаються, смак у них дивовижний, вони м’які і соковиті. А якщо ви ще замаринуєте їх грибною приправою, тоді у вас будуть повністю грибні «відбивні».