Шоколадна паста до чаю. Ви приготуєте її швидше, ніж завариться чай!

За допомогою смачної шоколадної пасти ви будь-який продукт зможете перетворити в справжні ласощі, які подобаються не лише дітям, а й дорослим. На полицях супермаркетів можна знайти великий асортимент цього продукту, але ми вам радимо приготувати його самостійно, адже така смакота буде з натуральних продуктів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Використовуйте шоколадну пасту і на сніданок, і для приготування чи декору десертів та кондитерських виробів.

Інгредієнти:

  • 80 мл молока;
  • 1,5 ст.л. какао;
  • 1,5 ст.л. молока сухого;
  • 40 г пудри цукрової;
  • 120 мл соняшникової олії;
  • горіхи;
  • ваніль.

Приготування:

Змішайте ваніль та цукрову пудру. Тепле молоко влийте в глибоку миску й додайте суміш, також сюди вливаємо ще соняшникову олію.

За допомогою блендера збивати суміш до тих пір, поки вона не стане густою. Додаємо до неї какао-порошок та сухе молоко, не припиняючи збивати. Продукт стане ще густішим. 

Тепер за бажанням можете ще додати подрібнені горіхи й перемішати. 

Готову пасту слід розмістити в скляний посуд та зберігати в холодильнику. Ось так легко й швидко готується натуральна шоколадна паста. Інгредієнти недорогі, тому готувати цей продукт ще й вигідно.

Приємного всім чаювання!

Не вдається скопіювати.