Шоколадні тістечка з найніжнішим вершковим кремом — готуються просто, а з’їдаються швидко

Неймовірно просте і неймовірно смачне тістечко! Готується воно дуже швидко і закохуєшся ти в ці солодощі з першого укусу. М’які шоколадні бісквіти в поєднанні з вершковим кремом — це просто смакота!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media

Такі тістечка ідеально підійдуть для дитячого свята, хоча і дорослі ласуни від такого частування точно не відмовляться. Отже, приступимо!

Інгредієнти:

  • вершкове масло — 100 г
  • яйця — 2 шт.
  • борошно — 170 г
  • какао — 50 г
  • розпушувач — 1 ч. л.
  • молоко — 60 мл.
  • кава — 70 мл.

Крем:

  • вершковий сир — 180 г
  • мед

Приготування:

  1. М’яке вершкове масло кімнатної температури злегка збиваємо і змішуємо з яйцями.
  2. Борошно, какао і розпушувач просіваємо і перемішуємо.
  3. У масляну масу додаємо 1/2 частини сухої суміші, вливаємо каву і молоко, перемішуємо і додаємо борошняну суміш.
  4. Тісто перекладаємо в кондитерський мішок і викладаємо на застелене пергаментом деко у формі кілець.
  5. Випікаємо 7 хвилин при 180С.
  6. Готові кільця остуджуємо і розрізаємо навпіл.
  7. Для крему змішуємо вершковий сир кімнатної температури з медом, намазуємо половину кілець кремом і склеюємо половинки між собою. Наше тістечко готове.

Не вдається скопіювати.