Шоколадний брауні з вишнею — смачний десерт для чудового чаювання

Брауні любить велика кількість людей. Досить часто його можна зустріти в меню ресторанах або кав’ярень. Ми пропонуємо вам приготувати його самостійно. Повірте, це зовсім не складно. Наш брауні буде з вишнею, яка додасть десерту приємну кислинку. Можна взяти як свіжу, так і заморожену. Цей приголомшливий десерт з насиченим шоколадним смаком не залишить байдужим нікого. Подати можна з кулькою морозива або ягідним соусом. Рекомендуємо всім спробувати.

Про це пише Мій Світ, за матерілами Ukr.Media.

Потрібні інгредієнти:

  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 3 яйця
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г цукрового піску
  • 120 г гіркого шоколаду
  • 130 г борошна
  • 200 г вишні

Починаємо процес:

  1. В першу чергу вимиваємо вишню і очищаємо від кісточок. Потім відкидаємо на друшляк і залишаємо на деякий час в такому вигляді для того, щоб стекла зайва рідина.
  2. Ламаємо шматочками шоколаду і відправляємо його разом з вершковим маслом на водяну баню. Постійно помішуючи, доводимо до однорідності.
  3. Після чого додаємо цукровий пісок і повністю розчиняємо його. Потім знімаємо з вогню і залишаємо остигати.
  4. Тепер по одному додаємо яйця, добре перемішуючи після кожного додавання.
  5. Потім просіваємо сюди борошно і розпушувач. Вимішуємо до однорідного тіста.
  6. Додаємо вишню і знову все перемішуємо.
  7. Тепер беремо форму для випічки і застеляємо її пергаментним папером. Виливаємо сюди тісто і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 35 хвилин.
  8. Після закінчення потрібного часу брауні готовий. Залишаємо його остигати, розрізаємо порційними шматочками і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.