Швейцарський салат до новорічних свят
Смачненький салат який прикрасить будь-яке свято.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Інгредієнти:
- печериці – 500 г;
- сир швейцарський – 250 г;
- філе куряче – 300 г;
- огірки свіжі – 150 г;
- цибуля – 150 г;
- кріп – за смаком
- майонез – за смаком.
Приготування:
Відварюємо м’ясо у підсоленій воді, з додаванням спецій. Охолоджуємо та нарізаємо дрібними шматочками.
Гриби нарізаємо шматочками та обсмажуємо на сухій сковороді до випаровування рідини.
Потім додаємо олію, подрібнену цибулю, сіль і перець за смаком.
Все обсмажуємо до золотистості та остуджуємо.
Нарізаємо огірки тонкою соломкою.
Сир натираємо на великій тертці.
Подрібнюємо кріп.
Викладаємо салат шарами, змащуючи кожен шар майонезом:
- 1 шар – м’ясо.
- 2 шар – огірок.
- 3 шар – гриби з цибулею.
- 4 шар – тертий сир.
Зверху посипаємо подрібненим кропом.
Смачного!