Швейцарський салат до новорічних свят

Смачненький салат який прикрасить будь-яке свято.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти:

  • печериці – 500 г;
  • сир швейцарський – 250 г;
  • філе куряче – 300 г;
  • огірки свіжі – 150 г;
  • цибуля – 150 г;
  • кріп – за смаком
  • майонез – за смаком.

Приготування:

Відварюємо м’ясо у підсоленій воді, з додаванням спецій. Охолоджуємо та нарізаємо дрібними шматочками.

Гриби нарізаємо шматочками та обсмажуємо на сухій сковороді до випаровування рідини.

Потім додаємо олію, подрібнену цибулю, сіль і перець за смаком.

Все обсмажуємо до золотистості та остуджуємо.

Нарізаємо огірки тонкою соломкою.

Сир натираємо на великій тертці.

Подрібнюємо кріп.

Викладаємо салат шарами, змащуючи кожен шар майонезом:

  • 1 шар – м’ясо.
  • 2 шар – огірок.
  • 3 шар – гриби з цибулею.
  • 4 шар – тертий сир.

Зверху посипаємо подрібненим кропом.

Смачного!