Швидкий рецепт домашньої нутелли

Шоколадна паста «Нутелла» – забаганка багатьох діточок, вони б її їли і їли. Тому пропонуємо Вам рецепт щвидкої нутелли.

Інгредієнти:

  • Молоко 150 мл;
  • Цукор пісок 0,5 склянки;
  • Рослинна олія без запаху 300-350 мл;
  • Какао порошок 3-6 ст.л.;
  • Сухе молоко 3 ст.л.;
  • Горіхи будь-які 100 гр.;
  • Ванілін;
  • Ром або коньяк за бажанням.

Спосіб приготування:

  1. Помістіть в чашу блендера молоко та цукор, збиваючи блендером інгредієнти почніть вливати тонкою цівкою олію. Олією, Ви можете контролювати густину, якщо потрібно густіше, додаємо ще.
  2. Маса повинна загуснути, консистенція сметани. Додаємо сухе молоко, какао і підсмажені горіхи. Також можете додати будь-які домішки, наприклад ром.
  3. Збивайте доки паста не стане однорідною, приблизно 2 хвилини.
  4. Перекладіть в банку та щільно закрийте кришкою.

Термін зберігання шоколадно-горіхової пасти 1 тиждень в холодильнику.

Готуйте домашню нутеллу за цим рецептом і Ваші дітки будуть у захваті.

Не вдається скопіювати.