Швидкий салат “Літо”.

Саме час готувати цей салат, коли є багато свіжих овочів. Салат виходить смачним і красивим, він підходить для Святкового меню. А головне готується легко.

Необхідні продукти:

  • 1 банка консервованого тунця
  • 1 пучок салатів
  • 3 огірка
  • 3 помідори
  • 4 курячих яйця
  • 1 столова ложка кунжутного насіння

Для заправки

  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 1 столова ложка яблучного оцту
  • 1 столова ложка соєвого соусу
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати салат “Літо”

1. Яйця кладемо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Потім воду зливаємо і заливаємо їх холодною водою. Залишаємо до повного охолодження, а потім очищаємо від шкаралупи.

2. Нарізаємо великими шматочками пучок салатного листя.

3. Огірки промиваємо, відрізаємо хвостики і нарізаємо кружечками.

4. Очищені яйця нарізаємо кружечками.

5. У помідорів видаляємо плодоніжки й нарізаємо шматочками.

6. Складаємо салат. На тарілку кладемо салатне листя, зверху з помідорів формуємо смужки, потім так само чинимо з огірками і яйцями.

7. Зливаємо рідину з тунця і розминаємо виделкою. Розкладаємо на салаті.

8. Приготовим заправку. У миску наливаємо олію, додаємо яблучний оцет, соєвий соус, сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо.

9. Соусом поливаємо салат і присипаємо кунжутним насінням.

10. Готову страву подаємо до столу.

Не вдається скопіювати.