Скільки б не приготувала, все з’їдають. Супер бомбова капусточка
Робила вчора на ніч. На наступний день тарілку з’їди за 5 секунд!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Продукти:
- 2 кг – капусти
- 0,4 кг – моркви
- 4 часточки – часнику
- можна додати яблуко, буряк, болгарський перець
Маринад:
- 150 мл – олії
- 150 мл – 9% оцту
- 100 г – цукру
- 2 ст.л. – солі
- 3 шт. – лавр. листа
- 5-6 горошин – чорного перцю
- 0,5 л – води
Як приготувати бомбову капустку:
1. Все нашаткувати, моркву натерти, часник порізати пластинками. Укласти щільно в банку.
2. У каструлю залити всі компоненти для маринаду і все прокип’ятити 5 хв. Залити киплячим маринадом капустку.
3. Вранці готово! Можна їсти!
Смачного!