Скумбрія запечена в гірчичному соусі. За цим рецептом рибка виходить особливо смачною

Скумбрія запечена в гірчичному соусі.

Рибка – це завжди дуже смачно і корисно, а особливо скумбрія! Вона дуже смачна та ще й неймовірно корисна і майже без кісточок. За цим рецептом скумбрія виходить особливо смачною!

Повідмоляє miysvit.pp.ua, із посиланням на globalpres.co

Інгредієнти:

  • Скумбрія – 850 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.,
  • Майонез – 2 ст.л.,
  • Соєвий соус – 3 ст.л.,
  • Гірчиця готовая – 2 ст.л.

ПРИГОТУВАННЯ:

1. Скумбрію чистимо і наpiзаємо.

2. Рибку потрібно вибирати свіжу, тоді і в результаті буде дуже смачна страва.

3. Цибулю piжемо півкільцями.

4. Для гірчичного соусу змішуємо гірчицю, майонез, соєвий соус, солити не потрібно.

5. Отримуємо соус однорідної консистенції.

6. Скумбрію перемішуємо з цибулею і гірчичним соусом і залишаємо маринуватися на 20-30 хвилин (можна і довше).

7. Перекладаємо в форму для запікання, якщо форма антипригарна змащувати її не потрібно.

8. Запікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин.

Смачного!

Не вдається скопіювати.