Скумбрія запечена з помідорами і цибулею: завжди виходить божественно смачно!

Вдалий рецепт!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Складові:

  • велика скумбрія – 3 штуки
  • помідори – 3 невеликі
  • цибулю – 2-3 невеликі головки
  • часник – 1-2 зубчики
  • оливкова олія – 3-4 ст.л.
  • сік половини лимона
  • спеції за смаком
  • сіль за смаком

приготування:

Очищену скумбрію нарізаємо шматочками 1,5-2 см завтовшки. Присолюємо.

Нарізаємо цибулю кільцями.

Помідори – кружечками.

Готуємо соус: змішуємо сік лимона, оливкову олію, пропущений через прес часник, спеції і сіль за смаком.

Викладаємо рибу в форму для запікання, між шматочками скумбрії вкладаємо по кружечку помідори і колечка цибулі.

Поливаємо зверху рибу і овочі соусом.

Запікаємо при 180 С протягом 30-40 хвилин.

Не вдається скопіювати.