Смачна «гомельська котлета», яку дуже просто готувати. Гості в захваті!
Ви будете в захваті від цієї страви! Готується елементарно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Складові:
- 500 грам свинини (або філе курки)
- 350 грам печериць
- 100 грам твердого сиру
- 1 цибуля
- соняшникова олія для смаження
- сіль, перець, зелень – за смаком.
Для панірування варто взяти три картоплини, яйце, трохи борошна.
Спосіб приготування:
Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо на сковороді. Туди ж відправляємо печериці, які попередньо подрібнили. Обсмажуємо консистенцію до готовності.
Сир натираємо на крупній тертці. Подрібнюємо зелень. Відправляємо і ці інгредієнти до грибів і цибулі.
Солимо і перчимо.
Поділяємо філе на рівні частини. Краще на чотири. Відбиваємо. Викладаємо на кожен шматочок приготовлену начинку.
Звертаємо в рулетики, які за своєю формою повинні нагадувати котлети.
Натираємо картоплю на крупній тертці, збиваємо яйце. Не перемішуйте.
Насипте борошно в окрему тарілку.
Візьміть підготовлені биточки-котлети. Умочіть їх у борошні, яйці і картоплі, покладіть на розігріту сковорідку.
Обсмажте до скоринки.
Потім розігрійте духовку до 180 про С. Надішліть котлети туди на півгодини.
Подавайте на стіл і насолоджуйтеся неймовірним смаком! Смачного!