Смачна і оригінальна закуска з печінки на святковий стіл
Представляємо вам рецепт смачної й оригінальної закуски на святковий стіл. На вигляд вона схожа на невеликі печінкові тортики. Закуска виходить дуже смачна! Ви навіть уявити собі не можете на скільки. А продукти, необхідні для її приготування, самі бюджетні.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 500 грам курячої печінки
- 2 курячих яйця
- 250 мілілітрів молока
- 160 грам пшеничного борошна
- сіль перець
Для начинки
- 5 столових ложок майонезу
- 2 столові ложки гірчиці в зернах
- 1 помідор
- 50 грам твердого сиру
- петрушка
Покроковий процес приготування:
Печінку промиваємо і кладемо в блендер, а потім перемелює до однорідної маси.
У печінку додаємо курячі яйця, сіль, ложку олії і молоко. Все ще раз збиваємо.
Отриману масу переливаємо в миску і змішуємо з просіяним пшеничним борошном. В результаті виходить рідке тісто. Залишаємо його на 20 хвилин, а потім смажимо з нього тонкі млинці.
З млинців, за допомогою невеликої форми, вирізаємо кружечки.
У майонез додаємо французьку гірчицю і перемішуємо. Порада. Краще використовувати домашній майонез.
Збираємо закуску. На один млинець намазуємо підготовлений соус. Зверху кладемо ще один млинець і промазуємо соусом. Таким чином, збираємо невелику стопку з 6-8 млинчиків. Таким чином, збираємо кілька тортиків.
Натираємо на дрібній тертці сир. Помідори нарізаємо тонкими кружечками. Подрібнюємо підготовлену петрушку.
Зверху на стопку з млинців насипаємо петрушку, потім помідор (перчимо його за смаком) і присипаємо тертим сиром.
Шикарна святкова закуска готова! Можна сміливо подавати її до столу. Вона точно сподобається вашим гостям. Ніжний соус просочує млинці і робить їх м’якими, буквально тануть у роті. А гірчиця надає закусці легку пікантність. Ми впевнені, ваші гості будуть під враженням від такої закуски.