Смачна картопля під “шубою”

Простий і класний спосіб приготувати картоплю під шубою в духовці зі свининою. Відмінне блюдо як на кожен день, так і на святковий стіл хочемо запропонувати вам на замітку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Для приготування знадобиться:

  • картопля – 1 кг;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт;
  • фарш м’ясний – 700 гр;
  • помідори – 3 шт;
  • сир твердий – 200 гр;
  • майонез – 500 гр;
  • сіль, перець за смаком. 

Приготування

Нарізати картоплю кільцями, цибулю півкільцями, додати майонезу трохи, посолити, поперчити і все перемішати.

Потім в сковороді скласти 1 шар картопля, 2 шар фарш, змастити майонезом, помідори порізати кільцями і скласти третій шар, змастити майонезом.

Поставити в розігріту духовку на 30 – 40 хвилин. За 10 хвилин до закінчення посипати тертим сиром.