Смачна печінка за особливим рецептом

Якщо любите печінку то приготуйте її за цим рецептом, ви будете приємно здивовані.

Приготувала за цим рецептом, я та мої рідні були в захваті, печінка вийшла настільки смачною та ніжною, що не можу передати словами.

Нам знадобиться:

  • Яловича печінка – 600 гр
  • Часник – 3 зубчики
  • Цибулина – 1 шт
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л
  • Сода – 1/2 ч. л
  • Яйце – 1 шт
  • Соняшникова олія – для смаження
  • Борошно – для паніровки

Покроковий рецепт приготування:

Печінку промиваємо, обсушуємо та видаляємо плівку. Нарізаємо печінку великими шматочками.

Часник подрібнюємо за допомогою чеснокодавилки чи дрібної тертки.

Яйце збиваємо із сіллю, цукром, содою, додаємо сюди ж подрібнений часник.

Можна додати чорного меленого перцю.

Заливаємо отриманим маринадом печінку, перемішуємо та залишаємо маринуватися на 2 години у холодильнику.

Я зазвичай мариную печінку ввечері, а готую наступного дня.

Цей спосіб дозволяє мені за короткий час приготувати смачну вечерю.

Цибулю очищаємо, нарізаємо кільцями або півкільцями (на любителя).

Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору.

У сковороду, де смажилася цибуля, підливаємо трохи олії.

Кожен шматочок маринованої печінки обвалюємо в борошні і обсмажуємо з двох сторін по 3 хвилини.

Посипаємо печінку смаженою цибулею, перемішуємо.

Накриваємо кришкою та готуємо на повільному вогні ще 5 хвилин.

Обов’язково приготуйте таку смакоту на святковий стіл.