Смачна рибка за особливим рецептом

Таку рибку можна сміло подавати на святковий стіл. Виходить дуже смачно і апетитно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • минтай, 2 шт;
  • майонез і сметана по 2 ст.л;
  • часник 3 зубчики;
  • спеції для риби, сіль, перець;
  • вода, 180 мл.

Процес приготування

Спеції беріть будь-які в достатній кількості і соліть продукт на свій смак.

Рибу промиваємо, видаляємо плавники, хвости, нутрощі, ріжемо порційними шматками.

Обвалюємо в борошні і обсмажуємо на олії до золотистого.

Часник пропускаємо через прес.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо до м’якості.

На цибулю викладаємо рибу.

Змішуємо майонез зі сметаною, водою, сіллю, спеціями.

Заливаємо соусом рибу, накриваємо кришкою і коли маса закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо протягом 30 хвилин, щоб соус став густим.

Відмінно поєднувати таку рибу з відвареною або запеченою молодою картоплею, додайте ще салати зі свіжих овочів і виходить смачна і корисна вечеря.

Не вдається скопіювати.