Смачна спаржева фасоля на зиму. Смакує як окрема страва, або до м’яса. Виручає в піст. Можна додавати до піци. Дуже простий і смачний рецепт

Дуже простий, швидкий, а головне, смачний, рецепт спаржі на зиму. Якщо ви любитель спаржі, тоді цей рецепт для вас.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Все дуже просто, а зимою скажете спасибі.

Інгредієнти: 

  • Спаржева фасоля.

Готуємо маринад:

  • На 1 літр води:
  • Цукор – 100 г.
  • Оцет (9%) – 50 г.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Часник – 4 зубчики (покришити).
  • Перець (чорний) – 6 горошин.
  • Перець (духмяний) – 6 горошин.
  • Лавровий листок – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування:

Спаржу добре промити, відрізати хвостики, порізати та проварити 5-7 хвилин. Злити воду, спаржу перекласти в півлітрові баночки і залити маринадом.

Залити маринадом і по рецепту можна закривати. На всяк випадок, можна стерилізувати 10 хвилин.

Смакує як окрема страва, до м’яса. Виручає в піст. Можна додавати до піци. Нехай смакує!

Рецепт – ‎Людмила Виноградова.

Фото – ‎Людмила Виноградова.

Смачного вам!

Не вдається скопіювати.