Смачна страва на вечерю! Котлети з картоплею в сметанно – томатному соусі
Така смачна страва відмінно підходить в якості вечері або навіть святкової страви.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- фарш будь-який – 400 г;
- яйце – 1 шт;
- цибуля – 2 шт;
- часник за смаком;
- булка – замочений в холодному молоці;
- картопля;
- борошно – 2 ст.л.
Фарш заправляємо натертою на тертці цибулиною, розм’якшеним батоном, пропущеними через прес декількома зубчиками часнику, нарізаною зеленню, сіллю, перцем і спеціями, які ви використовуєте для фаршу. За бажанням додайте яйце.
Формуйте тефтелі і обвалюйте їх у борошні або панірувальних сухарях.
Картоплю невеликого розміру очищаємо, промиваємо, при необхідності розрізаємо на пару шматків.
Форму для запікання змащуємо олією, близько бортів викладаємо картоплю, в середину кладемо тюфтельки.
Духовку розігріваємо до 220 градусів і запікаємо 15 хвилин.
З’єднуємо сметану і кетчуп по 2 ст.л., води – половину склянки, солимо за смаком і перчимо.
Виливаємо соус в форму і продовжуємо запікати страву 20 – 30 хвилин.
Посипаємо зеленню і подаємо до столу.