Смачна та ароматна малосольна скумбрія, за дві години.

За цим рецептом виходить неймовірна смачна та ароматна малосольна скумбрія. За кілька годин ви підготуєтесь до приходу гостей.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на ulyublena.com

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт.;
  • цибуля – 3 шт.

Інгредієнти для першого маринаду:

  • вода – 1 л;
  • лавровий лист – 3 шт.;
  • коріандр – 1 ч. л.
    сіль – 3 ст. л.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • перець чорний горошком – 10 шт.;
  • перець горошком духмяний – 5 шт.;

Інгредієнти для другого маринаду:

  • олія – 5 ст. л.;
  • яблучний оцет – 2 ст. л.;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • спеції – 0,5 ч. л.;
  • сіль (дрібка).

Покрокове приготування:

Готуємо перший маринад: всі продукти з’єднати, зварити, залишити до остигання.

Почистити на нарізати півкільцями цибулю.

Другий маринад: цибулю посолити, додати цукор, пом’яти, додати олію, оцет і спеції, відставити.

Помити та почистити рибу, влити перший маринад, відставити на 2 години.

Зі скумбрії злити маринад, з’єднати з маринованою цибулею, залишити на годину.

Смачного!