Смачна вечеря з капусти з курячим філе
Ця страва готується швидко і на простій сковорідці. Рецепт досить цікавий і відмінно підійде для щоденного меню. Капуста з м’ясом – страва, яку сміливо можна подати і до вечері. Виходить ситна і не сильно калорійна.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 1 кілограм капусти
- половина цибулини
- половина моркви
- 300 грам курячого філе
- сіль, перець за смаком
- 1 чайна ложка паприки
- 1 лавровий лист
- 4 столові ложки соняшникової олії
- 1 столова ложка вершкового масла
Як приготувати вечерю з капусти з курячим філе
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищаємо моркву і нарізаємо соломкою. Очищений часник розчавлюємо ножем і нарізаємо дрібними шматочками. Шаткуємо невеликими шматочками капусту.
Нарізаємо куряче філе дрібними кубиками.
У сковорідку наливаємо олію і кладемо філе. Обсмажуємо 3-4 хвилини. Додаємо лавровий лист, сіль, перець за смаком. Туди ж всипаємо паприку і улюблені спеції, перемішуємо.
Додаємо до м’яса цибулю, перемішуємо і кладемо часник з морквою. Все перемішуємо і обсмажуємо 3 хвилини.
Потім додаємо капусту і знову ретельно все перемішуємо. Тушкуємо кілька хвилин і додаємо вершкове масло. Готуємо страву на середньому вогні 10-15 хвилин.
Через відведений час капуста готова, можна подавати до столу.
Така капуста може бути не тільки смачною стравою на вечерю. Її також можна використовувати в якості начинки для пирогів або пиріжків. Капуста виходить дуже смачною і точно сподобається кожному, спробуйте.