Смачна закуска всього з 3 інгредієнтів
Молода капуста може бути смачною не тільки в салаті. І цей рецепт відмінне тому підтвердження. Складно утриматися і не взяти з тарілки ще один шматочок! Капуста тут проходить недовгу теплову обробку, тому вона зберігає майже всі свої корисні властивості, що дуже важливо, адже цей овоч багатий на вітаміни, клітковину, мінеральні солі, необхідні нашому організму.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Тому смажена в яйці капуста – це не тільки ситне, швидке і недороге, але і корисне частування.
Інгредієнти для приготування:
- Капуста – 1 кг (приблизно один качан);
- Яйця – 3 шт.;
- Сухарі панірувальні ;
- Рослинна олія – для смаження;
- Сіль на смак;
- Перець чорний – на смак.
Кроки приготування:
Основний момент в цьому рецепті – правильна нарізка качана. Качан видаляти не можна, інакше капустяне листя розвалиться. Зріжте тільки виступаючу частину качана, а качан наріжте частинками. Бланшуйте капусту в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім злегка остудіть. Збийте яйця, посоліть і поперчіть на смак. Умочіть кожну скибочку капусти в яйці, потім в сухарях, потім знову в яйці і відправляйте на сковорідку з розігрітою олією. Смажте до утворення рум’яної скоринки. Смачного!