Смачне домашнє морозиво — готується і з’їдається у два рахунки
Ніжне і вершкове, м’яке і ароматне, — одним словом, ідеальне домашнє морозиво, від якого неможливо відірватися! Приготувати його можна і без морожениці, і без окремого збивання вершків. Рецепт дуже простий, а результат — гідний. Спробуйте приготувати це морозиво якомога швидше!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
- полуниця — 500 гр;
- вершки 20 % — 500 мл;
- згущене молоко — 300 гр.
Приступаємо до приготування морозива:
1. У блендер поміщаємо всі інгредієнти: миту полуницю без хвостиків, вершки і згущене молоко. Полуницю можна замінити на будь-яку ягоду або фрукт, на ваш смак. Збиваємо протягом 3-5 хвилин.
Виходить однорідна і повітряна вершкова маса.
2. Перекладаємо морозиво в форму, накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в морозилку на годину.
3. Дістаємо, перемішуємо віночком, ретельно розбиваємо грудочки. Знову накриваємо плівкою і відправляємо в морозилку ще на годину. Повторити дану процедуру потрібно ще 2 рази через кожні 40 хвилин.
Морозиво готове! Можна подавати до столу.
Смачного!
Детальніше про те, як приготувати домашнє морозиво без кристалів льоду, дивіться у відео нижче: