Смачне м’ясо за п’ять хвилин

Приготуйте швидке м’ясо за цим рецептом виходить соковите, ароматне і неймовірно смачне.

Нам потрібно:

  • карбонад свинячий – 1,5 кг

Маринад:

  • соус теріяки – 2 ст.л.
  • олія – ​​2 ст.л.
  • сухе біле вино – 2 ст.л.
  • кетчуп – 1 ст.л.
  • сіль адигейська – 2 ч.л.
  • сушений часник – 1 ч.л.
  • чорний мелений перець – 0,5 ч.л.
  • спеції для свинини на вугіллі – 1 ч.л.

Покроковий рецепт приготування:

Свинячий карбонад, ріжем на стейки, товщиною не більше 1 см. Потім стейки, що вийшли, відбиваєм з обох боків. Тепер найголовніше – робим для м’яса приголомшливий маринад.

З’єднуємо в чаші соус теріяки, олію, сухе біле вино, кетчуп, сіль, перець чорний мелений, сушений часник, та спеції для свинини на вугіллі.

Тепер викладаємо підготовлене м’ясо в чашу, заливаємо його маринадом і добре вимішуємо, щоб м’ясо повністю покрилося маринадом.

Завдяки такому маринаду м’ясо виходить дуже схожим на шашлик, хоч ми його смажитимемо на сковороді.

Накриваємо чашу з м’ясом кришкою і прибираємо в холодильник на 5-6 годин, але в цьому маринаді м’ясо може зберігатися 3-4 дні.

Тепер беремо необхідну кількість шматків м’яса і обсмажуємо їх на невеликій кількості добре розігрітої олії до готовності. Смажимо м’ясо обов’язково без кришки, щоб від пари воно не стисло і не стало жорстким.

Жарим стейки три-чотири хвилини з одного боку і пару хвилин з іншого. Пересмажувати м’ясо теж не варто, щоб воно вийшло соковитим. Ось і виходить, що за 5-6 хвилин ви приготуєте гідну м’ясну вечерю для своєї родини.