Смачне м’ясо завжди готується тільки так
Сьогодні хочу показати вам як я готую м’ясо до святкового столу, м’ясо приготоване таким чином виходить дуже ніжним і соковитим! Це мій улюблений метод приготування м’яса на святковий стіл!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- М’ясо свинина – 2 кг.
- Ріпчаста цибуля – 2 шт
- Сир – 150 гр.
- Майонез – 150 мл.
- Сіль – за смаком.
- Суміш перців – за смаком.
- Гірчиця гостра – 50 мл.
- Маринований печериці – 300 гр.
- Соняшникова олія – 100 мл.
Покроковий процес приготування:
1. М’ясо обертаємо харчовою плівкою і ретельно відбиваємо з обох сторін.
2. Деко для запікання змащуємо олією і викладаємо на нього відбиті шматки свинини.
3. М’ясо посипаємо сіллю і сумішшю різних перців, потім кожен шматочок змащуємо гострою гірчицею і зверху викладаємо порізані мариновані печериці.
4. Зверху на гриби викладаємо цибулю порізану півкільцями і поверх цибулі робимо сіточку з майонезу. Прибираємо м’ясо в духовку на одну годину при температурі 200 градусів.
5. Твердий сир натираємо на грубій терці і за 10 хвилин до готовності посипаємо наше м’ясо. Сир добре розплавиться і м’ясо вийде немов під білою вершковою шубою.
Подавати таку м’ясо можна як з гарніром, так і з зеленню. Така страва гідна будь-якого святкового столу, а гості обов’язково попросять добавки. Смачного!