Тонке тісто для піци. Виходить на смак як в піцерії.

Основа для піци – коржі. Щоб вони вийшли тоненькими, м’якими та смачними, потрібно замісити «правильне» тісто.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на www.hreblya.pp.ua

Інгредієнти:

борошно пшеничне – 400 г;

  • дріжджі сухі – 8 г;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • вода – 220 мг;
  • оливкова олія – 2,5 ст. л.;
  • сіль – ½ ч. л.

Покрокове приготування:

  1. До борошна додати сіль, просіяти на робочу поверхню, посередині зробити виїмку.
  2. До дріжджів додати цукор, влити теплу воду, перемішати, ввести в муку.
  3. Повільно замішувати тісто.
  4. Додати олію, знову замішувати до отримання еластичності.
  5. З тіста сформувати кулю, помістити в посудину, змащену олією, зверху накрити рушником, відставити на 30 хвилин, щоб підійшло.
  6. Тепер тісто поділити на дві частини, зробити два коржі для піци (соус та начинку обрати на свій смак), випікати в духовці.

Смачного!