Смачненька картопля по-селянськи, з хрусткою скоринкою. Покроковий рецепт

З картоплі можна приготувати безліч смачних страв, а сьогодні я ділюся з вами рецептом неймовірного гарніру: картопля по-селянськи. Хрустка скоринка та запашний аромат нікого не залишать байдужими.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Інгредієнти для приготування:

  • картопля – 1 кг;
  • спеції (італійські трави);
  • рослинна олія (соняшникова нерафінована);
  • чорний перець (на смак);
  • сушений часник (на смак);
  • морська сіль (на смак).

Покрокове приготування:

  1. Спершу очистьте картоплю та ретельно промийте. Просушіть паперовими рушниками й  наріжте кубиками. Перемістіть в глибоку посудину, додайте сіль, перець, спеції, сухий часник. Все залийте рослинною олією. 
  2. Застеліть фольгою деко та викладіть картоплю рівним шаром. 
  3. Розігрійте духовку 220 градусів, а тоді помістіть всередину картоплю.
  4. Достатньо запікати 25-30 хвилин. За цей час картопля стане м’якою та вкриється золотистою скоринкою. 

Ви часто готуєте картоплю?

Не вдається скопіювати.