Смачненькі огірки по-корейськи в банках на зиму. Гарна закуска до будь-якого столу
Пікантні огірки по-корейськи дуже смачна заготовка. Така закуска чудово підходить до м’ясної, рибної або овочевої страви. Також, ароматні огірки можна подати до будь-якого застілля.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта
Інгредієнти:
- Огірки 3 кг.;
- Ріпчаста цибуля 500 гр.;
- Морква 500 гр.;
- Харчовий оцет 160 мл.;
- Цукор пісок 4 ст. л.;
- Сіль 2,5 ст. л.;
- Олія рослинна 250 мл.;
- Кріп 1 пуч.;
- Приправа до моркви по-корейськи 2 пак.
Спосіб приготування:
- Промийте огірки та залийте на 2 години холодною водою.
- Відріжте хвостики, поріжте кружечками та складіть в глибоку ємність.
- Цибулю очистьте, наріжте півкільцями та додайте до огірків.
- Моркву очистьте, натріть на тертці та додайте до огірків разом з подрібненим кропом, сіллю, цукром, приправою, оцтом й олією.
- Ретельно перемішайте овочі та залиште на 2 години.
- Розкладіть овочеву суміш по стерильним банкам, додайте до плечика води та поставте на плиту.
- Після закипання простерилізуйте 10 хвилин, закатайте кришками та загорніть ковдрою.
Смачного!