Смачненькі огірки по-корейськи в банках на зиму. Гарна закуска до будь-якого столу

Пікантні огірки по-корейськи дуже смачна заготовка. Така закуска чудово підходить до м’ясної, рибної або овочевої страви. Також, ароматні огірки можна подати до будь-якого застілля.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

  • Огірки 3 кг.;
  • Ріпчаста цибуля 500 гр.;
  • Морква 500 гр.;
  • Харчовий оцет 160 мл.;
  • Цукор пісок 4 ст. л.;
  • Сіль 2,5 ст. л.;
  • Олія рослинна 250 мл.;
  • Кріп 1 пуч.;
  • Приправа до моркви по-корейськи 2 пак.

Спосіб приготування:

  1. Промийте огірки та залийте на 2 години холодною водою.
  2. Відріжте хвостики, поріжте кружечками та складіть в глибоку ємність.
  3. Цибулю очистьте, наріжте півкільцями та додайте до огірків.
  4. Моркву очистьте, натріть на тертці та додайте до огірків разом з подрібненим кропом, сіллю, цукром, приправою, оцтом й олією.
  5. Ретельно перемішайте овочі та залиште на 2 години.
  6. Розкладіть овочеву суміш по стерильним банкам, додайте до плечика води та поставте на плиту.
  7. Після закипання простерилізуйте 10 хвилин, закатайте кришками та загорніть ковдрою.

Смачного!

Не вдається скопіювати.