Смачненькі огірочки в гострому томатному маринаді

Дуже смачний рецепт приготування смачних огірочків в гострому томатному маринаді на зиму.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

інгредієнти:

  • 5 кг огірків;
  • 180 г зубчиків часнику;
  • 150 г томатної пасти;
  • 250 мл рослинного масла;
  • 150 г цукру;
  • 6 ст.л. солі;
  • 150 мл 6% -го ускуса;
  • 1 ч.л. гострої паприки;
  • 1 ст.л. чорного меленого перцю;
  • 3 л води.

Приготування

Огірки промити, замочити в холодній воді на 1,5 години. Потім нарізати огірки уздовж: великі на 4 частини, дрібні – на 2-3.

Томатну пасту, цукор і сіль розвести у воді, поставити на вогонь і довести до кипіння. Додати натертий на дрібній тертці часник, паприку, перець і масло. Викласти огірки в соус і варити на повільному вогні близько 40-45 хвилин. Додати оцет, зняти з вогню, накрити кришкою і залишити на 15 хвилин.

Готові огірки розкласти по стерилізованим банкам, закатати кришками, перевернути догори дном, укутати і залишити остигати.

Смачного!

Не вдається скопіювати.