Смачні баклажани на зиму
Рецепт смачних консервованих баклажанів на зиму.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Складові:
- 10 кг баклажанів;
- перець болгарський 4 шт;
- 1 склянка оцту;
- 3 гірких перці;
- часник 300 г;
- помідори 3 кг;
- 1 стакан солі.
Приготування
Помідори свіжі, болгарський перець і очищений часник пропустити через м’ясорубку.
Баклажани порізати кружальцями, засипати сіллю і, іноді перемішуючи, дати постояти 4 години.
Потім баклажани обсмажити з усіх боків на олії.
Скласти в банки, перекладаючи приправою.
Стерилізувати літрові банки – 45 хвилин, півлітрові – 30 хвилин.
Приємного апетиту!