Смачні котлети на сніданок: бюджетно і швидко за фірмовим рецептом

Якщо хочете потішити сім’ю смачними котлетами на сніданок, рекомендую зробити цю страву за моїм рецептом. У фарш додамо трохи кабачків і моркви, вони надають соковитості, котлети виходять м’якими, ситними.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш м’ясний, 600 г;
  • цибуля, морква і картопля по 1 шт;
  • кабачки, 2 шт невеликі;
  • батон, 4 скибочки;
  • молоко, 70 г;
  • манна крупа, 1 стл;
  • часник, 1 зубчик;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування

Шматочки батона заливаємо молоком.

Моркву, цибулю, картоплю, кабачки і часник подрібнюємо будь-яким, зручним для вас методом.

У масу додаємо фарш, манну крупу, віджатий батон, вимішуємо.

Солимо масу, перчимо, за смаком додаємо спеції і якщо хочете – дрібно нарізаний кріп.

Смачні котлети на сніданок: бюджетно і швидко за фірмовим рецептом

Формуємо котлети, обвалюємо у панірувальних сухарях або борошні. Обсмажуємо на соняшниковій олії.

Котлети складаємо в сковорідку або каструлю, наливаємо трохи води, кладемо пару лаврового листа і тушкуємо на невеликому вогні близько 10 хвилин.

Смачні котлети на сніданок: бюджетно і швидко за фірмовим рецептом

Подаю такі котлетки з картопляним пюре, відварним рисом з овочами. Можна ще зробити соус або підливу, тоді виходить не тільки сніданок, але і смачна, ситна вечеря.

Не вдається скопіювати.