Смачні курячі котлетки з кабачком

Кабачок – це універсальний овоч, який чудово поєднується з різними продуктами, в тому числі, і з курячим м’ясом.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче – 1 кг;
  • кабачки – 1 шт;
  • часник – кілька зубчиків;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • яйце – 1 шт.

Процес приготування котлет

Кабачок тремо на грубій терці, зливаємо рідину. Якщо кабачок дуже соковитий, краще просто відіжміть сік руками.

М’ясо перетворюємо в фарш і змішуємо з кабачками. Додаємо за смаком сіль, перець, спеції, зелень і пропущений через прес часник, яйце. Добре вимішуємо масу до однорідності. Формуємо котлети.

Порада: якщо фарш занадто рідкий, додайте борошна, сухарів або терту картоплю.

Розігріваємо олію і обсмажуємо котлети з двох сторін по 5 хвилин до рум’яності.

Складаємо всі котлети в сковороду, наливаємо кілька ложок води, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 7 – 10 хвилин.

Можна тушкувати і в духовці, зробивши сметанний соус із зеленню і часником.

Не вдається скопіювати.