Смачні рулетики з лаваша і яблук нашвидкуруч

Швидка і проста страва з лаваша і яблук — це просто паличка-виручалочка, завдяки якій ваші гості точно не залишаться без солодкого десерту. До речі, начинку ви можете робити найрізноманітнішу: відмінно підходить для рулетиків і сир, і мак, і сухофрукти тощо.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • лаваш, 1 шт;
  • яблука, 3-4 шт;
  • цукор, 3 ст. л;
  • лимонний сік, 2 ст. л;
  • масло вершкове, 20 г;
  • масло рослинне.

Процес приготування

1. Яблука чистимо від шкірки і тремо на великій тертці.

2. Викладаємо на сковороду, поливаємо соком лимона і тушкуємо кілька хвилин.

3. Насипаємо цукор за смаком — можна ложку або більше. Перемішуємо і додаємо вершкове масло, перемішуємо і обсмажуємо без кришки 2 хвилини.

4. На лаваш викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо по всьому листу і звертаємо рулет.

5. Ріжемо гострим ножем на рулетики і обсмажуємо з на рослинній олії з обох сторін.

6. Викладаємо рулетики на паперові рушники, щоб позбавити їх від залишків олії і викладаємо на тарілку.

За бажанням можна посипати рулетики звичайною цукровою пудрою або змішати її з корицею.