Смачні сирні булочки. Готую із задоволенням з вологого тіста
Тісто з сиром завжди виходить дуже м’яким і ніжним, вологим, воно довго залишається свіжим. Тому його так люблять використовувати для пасок і пиріжків, пирогів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- домашній сир, 250 г;
- масло вершкове, 100 г;
- яйце, 1 шт;
- ванілін;
- цукор, 50 г;
- сіль дрібка;
- розпушувач, 1 ч.л;
- борошно, близько 320 г;
- білок, 1 шт;
- кокосова стружка, 10 г;
- цукор, 1 ст.л.
Процес приготування сирних булочок
Яйця перетираємо з цукром, дрібкою солі і ваніліном до смаку.
Додаємо розм’якшене вершкове масло і добре перемішуємо.
Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, частинами додаємо в тісто.
Порада: всипати тільки частинами, щоб не переборщити з борошном і не зробити тісто занадто тугим. Маса повинна бути м’якою і еластичною.
Ділимо тісто на 2 частини і кожну розкатуємо в пласт на столі, присипаному борошном.
Збитим білком змащуємо тісто, посипаємо кокосовою стружкою і цукром, звертаємо тугим рулетом, ріжемо на порційні шматочки.
Викладаємо їх на деко, застелене пергаментом, змащуємо жовтком.
Випікаємо в духовці при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин, дивіться по своїй духовці.
Булочки виходять м’якими, не сипучими, ароматними. Сирне тісто відмінно поєднується з різними начинками, тому змінюючи наповнювач, у вас будуть різні частування для своєї родини і гостей.