Смачні трубочки з вишнею з пісочного тіста

Трубочки з вишнею — смачна випічка. Вони буквально тануть у роті і все завдяки пісочному тісту. Начинка в таких трубочках дуже соковита і апетитна.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Необхідні продукти для тіста:

  • 400 грамів пшеничного борошна
  • 200 грамів вершкового масла
  • 200 грамів сметани
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • ванілін за смаком

Для начинки:

  • 500 грамів вишні без кісточки
  • 150 грамів цукру
  • 1,5 столові ложки картопляного крохмалю
  • 70 грамів цукру (для обмакувания)

Починаємо приготування

  1. У вишню додаємо цукор, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Через відведений час перекладаємо її на друшляк і залишаємо на 30 хвилин.
  2. Вершкове масло розтоплюємо, остуджуємо і перекладаємо в миску. Додаємо до нього сметану, розпушувач і ванілін. Все перемішуємо і додаємо просіяне борошно. Перемішуємо і збираємо тісто в кулю. Кладемо його в холодильник і залишаємо на 30 хвилин.
  3. В проціджену вишню додаємо крохмаль і перемішуємо.
  4. Дістаємо тісто і ділимо його на кілька частин (для зручності роботи).
  5. Робочу поверхню присипаємо борошном і кладемо шматочок тіста, розкачуємо його в тонкий пласт. Ділимо на 4 частини. З одного боку кожного шматочка викладаємо трохи вишні і звертаємо його в рулетик, ретельно скріплюємо краї.
  6. Кожну трубочку обвалюємо в цукрі і перекладаємо на деко, застеленій пергаментним папером.
  7. Ставимо трубочки в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо протягом 25-30 хвилин. А потім трохи охолоджуємо і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.