Смачніше, ніж олів’є. Салат з квасолі, кукурудзи і грудки
Традиційно олів’є вважають одним з популярних в Росії салатів. Немає нічого дивного, адже він і ситний, і смачний. Готує його кожна господиня за своїм рецептом, хтось додаємо м’ясо, хтось використовує ковбасу, а деякі і зовсім беруть курку. Цей же рецепт може стати прекрасною альтернативою вже трохи набридливому салату.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Приготування смачної страви за рецептом
Для нашого салату потрібно взяти такі інгредієнти:
- 250 грам копченої курячої грудки;
- пачку сухариків, смак не має значення;
- баночку кукурудзи;
- баночку консервованої квасолі;
- один болгарський перець;
- близько 200 грам майонезу;
- спеції на ваш смак;
- дві часточки часнику;
- свіжий кріп.
Грудку потрібно нарізати смужками. Перець миємо, прибираємо насіння, перегородки і плодоніжки, також нарізаємо смужками.
Квасоля і кукурудзу потрібно відкрити, зливаємо рідину і промиваємо холодною водою, даємо вологи стекти. Додаємо кукурудзу і боби до курки і перцю. Часник чистимо і пропускаємо через прес, кріп моєму і обсушуємо, дрібно кришимо. Все змішуємо між собою, додаємо спеції і майонез. Гарненько перемішуємо.
Сухарики можна додати заздалегідь, так вони трохи намокнуть. Якщо ж ви віддаєте перевагу більш хрустку структуру, то додайте сухарики перед подачею до столу.