Смачніше ви ще не їли. Налисники за рецептом прабабусі «Особливі»

Такі ніжні і м’які, вершкові налисники з різними начинками – це наша сімейна, традиційна страва. А самі смачні вони виходять з сиром.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • яйця, 10 шт;
  • крохмаль картопляний, 10 ст.л;
  • молоко, 1 л;
  • сіль, 1 ч.л;
  • цукор, 2 ст.л;
  • олія соняшникова, 2 ст.л.

Для приготування начинки необхідно:

  • сир, 1 кг;
  • яйця, 2 шт;
  • цукор, 4 ст.л.
  • масло вершкове, 200 г.

Як приготувати Налисники

Яйця збиваємо з сіллю і цукром. Додаємо крохмаль і перемішуємо вінчиком.

Вливаємо молоко кімнатної температури, перемішуємо.

Вливаємо олію, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

Порада: залишаємо тісто для того, щоб млинці виходили тонкими.

Смажимо на сковорідці по половині хвилини з кожного боку.

Сир змішуємо з цукром і яйцями.

Млинці фаршируємо сиром і укладаємо в форму для запікання.

Смачніше ви ще не їли. Налисники за рецептом прабабусі «Особливі»
Смачніше ви ще не їли. Налисники за рецептом прабабусі «Особливі»

Розтоплюємо вершкове масло і змащуємо млинці у формі.

Накриваємо фольгою і млоїмо при 160 градусах близько 1 години.

Подаємо просто так (вони рясно ввібрали вершкове масло) або зі сметаною.

Смачніше ви ще не їли. Налисники за рецептом прабабусі «Особливі»

Не вдається скопіювати.