Смачнішого маринованого болгарського перцю ви не їли. Ловіть рецептик.
Сезон перцю у розпалі ловіть рецептик.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Галя Фандуль
Смачнішого маринованого болгарського перцю ви не їли. Ділюсь моїм рецептом.
Маринад :
- 1.5 л води
- 150 грам оцту
- 150 грам олії
- 150 грам цукру
- 3 ст л солі
На дно кожної 0.5 л банки класти
- 1 лавровий лист
- 2 зубчики часнику
- 2-3 шт духмяний перець горошком
Перець ріжу на ЧЕТВЕРТИНКИ Варю маринад , закипить варю 3 хв тоді в маринад кладу перець і 10 хв проварюю , виключаю , накладаю перець по банках , заливаю маринадом , прикриваю кришкою і стерилізую 0.5 л банку 15 хв , закручуємо і всю осінь зиму насолоджуємось.