Смачнішого маринованого болгарського перцю ви не їли. Ловіть рецептик.

Сезон перцю у розпалі ловіть рецептик.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Галя Фандуль

Смачнішого маринованого болгарського перцю ви не їли. Ділюсь моїм рецептом.

Маринад :

  • 1.5 л води
  • 150 грам оцту
  • 150 грам олії
  • 150 грам цукру
  • 3 ст л солі

На дно кожної 0.5 л банки класти

  • 1 лавровий лист
  • 2 зубчики часнику
  • 2-3 шт духмяний перець горошком

Перець ріжу на ЧЕТВЕРТИНКИ Варю маринад , закипить варю 3 хв тоді в маринад кладу перець і 10 хв проварюю , виключаю , накладаю перець по банках , заливаю маринадом , прикриваю кришкою і стерилізую 0.5 л банку 15 хв , закручуємо і всю осінь зиму насолоджуємось.