Смачно так, що пальчики оближеш! Овочеве асорті на зиму, без стерилізації

Готую огірки, помідори і кабачки в одній банці

Про це пише Мій Світ, за матріалами Лебедине гніздо

Інгредієнти (на 3 літрову банку):

  • 6 лаврових листків
  • 4-5 зуб. часнику
  • по 4 шт. гвоздики, перцю духмяного і горошком
  • по 2 листки вишні, хрону і парасольки кропу
  • по 50 мл оцту і горілки
  • по 2 ст.л. цукру і солі
  • 1 ч.л. коріандру
  • кабачки, огірки, помідори

Процес приготування:

Банки простерилізувати. На дно викласти половину спецій. Зубчики часнику розрізати на 4 частини.

Викласти шарами овочі. Зверху викласти решту спецій.

Залити овочі окропом, накрити стерилізованими кришками і залишити на 10 хвилин.

Злити воду в каструлю. Додати цукор, сіль і довести до кипіння. Влити оцет та горілку і знову довести до кипіння.

Залити в банки маринад, закрити кришками, перевернути і вкутати до повного охолодження.

Не вдається скопіювати.