Смачний гуляш зі свинини з підливою
Рецепт гуляшу має бути в кухонній книзі у кожної господині. Соковитий, ніжний та смачний гуляш відмінно підходить для сімейного обіду та дуже подобається дітям.
Нам порібно:
- м’ясо (свинина) – 700 гр.
- цибуля – 2 шт.
- морква – 1 шт.
- вода – 700 мл.
- томатна паста – 75 гр.
- борошно – 1 ст.
- часник – 3-4 зубчики
- мелена паприка – 1 ст.
- сіль
- перець
- олія для обсмажування
Покроковий рецепт приготування:
М’ясо, цибулю, часник та моркву нарізати. Спочатку обсмажити м’ясо на добре розігрітій сковороді. Коли м’ясо стане світлого кольору додати цибулю та моркву. Обсмажувати до випаровування рідини і поки що м’ясо з овочами трохи підсмажиться.
Додати томатну пасту, сіль та перець за смаком, гарячу воду та лавровий лист. Перемішати. Зменшити вогонь, гасити годину під накритою кришкою.
Через годину додати часник, мелену паприку, борошно. Перемішати. Протушкувати 15-20 хвилин і все.