Смачний капустяний пиріг. Можна приготувати на швидку руку за 15 хвилин
Хочу поділитися рецептом смачного пирога з капусти. Цей пиріг може цілком замінити вечерю.
Про це пиеще Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- капуста – 300 гр;
- цибуля зелена;
- яйця – 5 шт;
- кефір – 1 ст;
- сода – 0,5 ч. лож;
- борошно;
- сіль – 1 дрібка
- цукор – 2 ст. лож.
Покроковий процес приготування:
1. Перше що я роблю, це включаю духовку. Її слід розігріти до 180 градусів.
2. Потім дістаю всі інгредієнти, ідеально якщо яйця і кефір буду кімнатної температури. Але якщо підігріти немає можливості це не страшно, просто тісто вийде менш пишним.
3. Капусту накришити дрібно, посолити і пом’яти руками. До капусти додати зелену цибулю, кріп і петрушку.
4. Яйця відварити до готовності. Почистити і порізати.
5. Зелену цибулю, яйця і капусту перемішати.
6. Яйця збити з сіллю.
7. У кефір додати соду і перемішати, піде реакція і кефір почне піниться. Це добра ознака, адже чим краще піниться кефір тим пишніше тісто.
8. Яйця змішуємо з кефіром, додаємо цукор, невеликими порція додаємо просіяне борошно. Перемішуємо тісто готове.
Додаємо в тісто капусту з яйцями і цибулею, і знову перемішуємо, відправляємо у термостійку форму.
9. Готуємо в добре розігрітій духовці, при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.
10. Трохи почекаємо, коли охолоне і подавайте до столу. Смачного!