Смачний лосось під томатно-кукурудзяною сальсою

Приготуйте таку смакоту і Ваші гості будуть приємно здивовані.

Інгредієнти:

  • Філе лосося 500 г
  • Консервована кукурудза 100 г
  • Цибуля 1шт.
  • Помідор 1шт.
  • Томатна паста 30 г
  • Сіль
  • Мелений чилі
  • Шпинат

Процес приготування:

  1. З лосося зняти шкіру і вибрати кістки. Нарізати порційними шматками,  викласти у форму для випікання і посолити.
  2. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії. Помідор нарізати маленькими кубиками і додати до цибулі. Тушкувати 2 – 3 хвилини.
  3. Додати кукуруду, томатну пасту і дрібно нарізаний шпинат. Посолити, поперчити. Перемішати і відключити вогонь.
  4. Викласти отриману сальсу на шматочки лосося і поставити запікатися у розігріту до 200 градусів духовку на 15 – 20 хвилин.

Від такої смакоти, навіть найвибагливіші гості будуть в захваті.