Смачний оселедець, який перетворюється на червону рибу
Із звичайного оселедця можна зробити просто неймовірну смакоту, яку Ви будете хотіти готувати знов і знов.
Ось що нам знадобиться:
- оселедець (опціонально можна взяти і скумбрію, вийде точно не гірше) – 2 шт
- цибуля – 5 шт
Для маринаду:
- коріандр горошком – 30 шт.
- чорний перець – 10-12 горошин
- запашний перець – 10-12 горошин
- суміш перців – 0,5ч.л
- гвоздика – 1 шт
- томатний соус – 4 ст.л
- гірчиця – 1 ч.л
- натуральний мед – 1 ст.л
- яблучний оцет – 60 мл.
- соняшникова олія – 120 мл.
Оселедець (скумбрію) потрібно обробити на філе або можна взяти одразу готове, нарізаємо його невеликими шматочками 2 см. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
Щоб приготувати маринад, у глибокий сотейник покладіть сіль, перець, коріандр, мед, томатну пасту і гірчицю, додаємо оцет і олію, ставимо на вогонь, важливо постіно помішувати і так потрібно довести до кипіння. Знімаємо з вогню і даємо охолонути до кімнатної температури.
Далі дно посуди заповнюємо нарізаним оселедцем і цебулею та заливаємо маринадо, накривши кришкою залишаємо на ніч.