Смачний рецепт баклажанів, на смак як гриби

Хочемо запропонувати вам класичний рецепт приготування баклажан, за смаком нагадують гриби, без зайвих хитромудрих інгредієнтів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгрежієнти:

  • баклажани – 4 шт (великі);
  • цибуля – 2шт;
  • зелена петрушка -1 пучок;
  • часник – 5 зубчиків;
  • цукор – 1ч.л;
  • Оцет 9% – 2 ст.л;
  • рослинне масло – 4 ст.л;
  • сіль – 2 ч.л.

Приготування

Баклажани миємо, просушуємо паперовими рушниками і нарізаємо пластинами уздовж, приблизно по 1 см.

Викладємо баклажани на деко змащене рослинним маслом. Баклажани скроплюємо рослинним маслом і відправляємо в духовку запікатися при температурі 190 * 25 хвилин.

Готуємо маринад:

Цибулю нарізаємо півкільцями, часник пропускаємо через прес, петрушку нарізаємо не дрібно, все змішую в мисці з рослинним маслом, додаю сіль, цукор, оцет і перемішую.

Дістаємо баклажани, даємо охолонути і нарізаємо кубиком, приблизно по 2 см.

Складаємо всі інгредієнти в контейнер і заливаємо маринадом, добре перемішуємо і відправляємо на добу в холодильник.

Через добу баклажани можна їсти.

Смачного!