Смачний рецепт кабачків на зиму. За смаком як грузді

Дуже смачна і незвичайна закуска на зиму. Кабачки приготовані за цим рецептом за смаком нагадують мариновані грузді.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Необхідні інгредієнти:

  • 3 кг.кабачков;
  • 0,5 склянки оцту 9%;
  • 0,5 склянки рослинного масла;
  • 2 ст.л.солі;
  • 5 ст.л.сахара;
  • 2 ст.л.тертого часнику;
  • чорний мелений перець за смаком;
  • зелень кропу і петрушки.

Приготування

Кабачки нарізати кружечками товщиною в 1 см. І скласти в глибокий посуд. Додати до них сіль, цукор, чорний мелений перець, тертий часник, 9% оцет, рослинне масло і дрібно нашатковану зелень. Все перемішати і залишити на 3 години при кімнатній температурі настоюватися.

Розкласти по стерильним банкам, залити соком, який утворився після того, як кабачки постояли 3 години. Стерилізувати 10-15 хвилин і закатати простерилізованими кришками.

Прибрати, перевернувши і накривши теплою ковдрою до повного охолодження. Потім прибрати в прохолодне місце для зберігання.

А взимку дістати і насолоджуватися цією чудовою закускою.

Смачного!

Не вдається скопіювати.