Смачний салат «Нерозлучна парочка» — готується за лічені хвилини
Свіжі огірки, зелень і яйця роблять салат свіжим, яскравим, більш насиченим і по-справжньому весняним.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Ароматна страва з найпростіших продуктів готується дуже швидко: буквально за дві хвилини. Звичайно, за умови, що ви заздалегідь відварите м’ясо і яйця.
Інгредієнти:
- одне філе курячої грудки;
- два свіжих огірка;
- пучок зеленої цибулі;
- 300 грамів консервованої кукурудзи;
- 5 грамів кропу;
- чотири столові ложки сметани;
- два зварених круто яйця;
- сіль і чорний мелений перець — за смаком.
Процес приготування:
- Філе курячої грудки промиваємо, опускаємо в каструлю з киплячою водою, додаємо сіль і спеції за смаком. Після закипання варимо не більше 20 хвилин, даємо повністю охолонути в бульйоні. При такому способі варіння м’ясо виходить соковитим, ніжним, м’яким і ідеально підходить для салатів. Остигле куряче філе нарізаємо невеликими кубиками.
- Два свіжих огірка (середнього розміру) промиваємо, обсушуємо і нарізаємо такими ж кубиками, як і м’ясо.
- Пучок зеленої цибулі і кілька гілочок кропу дрібно рубаємо ножем.
- Зварені заздалегідь курячі яйця, добре охолоджені, очищаємо від шкаралупи, нарізаємо маленькими шматочками.
- В глибокий салатник відправляємо всі підготовлені продукти, додаємо консервовану (або варену) кукурудзу.
- Салат солимо і перчимо до смаку, заправляємо сметаною (або натуральним йогуртом). Все ретельно перемішуємо і подаємо салат на стіл.
Весняний салат «Нерозлучна парочка» обов’язково сподобається вам, і вашим близьким. Він буде чудово виглядати і на святковому столі, і на природі, і під час вечері.
Приємного апетиту!