Смачний салат з баклажанами і бринзою

Нікого зараз не здивувати рулетиками з баклажанів і човниками. Ці закуски, звичайно, дуже популярні, але вже давно приїлися. Тому пропонуємо вам спробувати мега смачний салат з баклажанами. Ви захочете добавки. Ця літня яскрава закуска готується простіше простого і складається з простих і доступних інгредієнтів. Результат приємно порадує всіх. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 1 баклажан
  • 1 чайна ложка меду
  • 1/4 склянки оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • половина чайної ложки винного оцту
  • гранат за смаком
  • 80 гр бринзи
  • 1 пучок петрушки

Як приготувати салат з баклажанами і бринзою

Спочатку потрібно промити і обсушити баклажани. Потім нарізати їх тонкими пластинами і присолити. У такому вигляді залишаємо на 15 хвилин.

Після закінчення потрібного часу промокаємо їх від зайвої вологи і відправляємо обжарюватися на розігріту сковорідку до золотистого кольору. Після чого перекладаємо на паперові рушники.

Потім розрізаємо кожну пластину на кілька смуг і укладаємо в салатник.

Дрібно нарізаємо петрушку і додаємо її слідом.

Тепер беремося за приготування соусу. Для цього об’єднуємо лимонний сік, оливкову олію, мед, оцет і продавлений через прес часник. Добре все перемішуємо і поливаємо інгредієнти в салатнику.

Доповнюємо нарізаною кубиками бринзою і зернами граната.

Після чого салатик відразу можна подавати до столу.