Смачний салат з баклажанами і бринзою
Нікого зараз не здивувати рулетиками з баклажанів і човниками. Ці закуски, звичайно, дуже популярні, але вже давно приїлися. Тому пропонуємо вам спробувати мега смачний салат з баклажанами. Ви захочете добавки. Ця літня яскрава закуска готується простіше простого і складається з простих і доступних інгредієнтів. Результат приємно порадує всіх. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 1 баклажан
- 1 чайна ложка меду
- 1/4 склянки оливкової олії
- 1 зубчик часнику
- 2 столові ложки лимонного соку
- половина чайної ложки винного оцту
- гранат за смаком
- 80 гр бринзи
- 1 пучок петрушки
Як приготувати салат з баклажанами і бринзою
Спочатку потрібно промити і обсушити баклажани. Потім нарізати їх тонкими пластинами і присолити. У такому вигляді залишаємо на 15 хвилин.
Після закінчення потрібного часу промокаємо їх від зайвої вологи і відправляємо обжарюватися на розігріту сковорідку до золотистого кольору. Після чого перекладаємо на паперові рушники.
Потім розрізаємо кожну пластину на кілька смуг і укладаємо в салатник.
Дрібно нарізаємо петрушку і додаємо її слідом.
Тепер беремося за приготування соусу. Для цього об’єднуємо лимонний сік, оливкову олію, мед, оцет і продавлений через прес часник. Добре все перемішуємо і поливаємо інгредієнти в салатнику.
Доповнюємо нарізаною кубиками бринзою і зернами граната.
Після чого салатик відразу можна подавати до столу.