Смачний салат з тунцем, огірком, яйцем і зеленою цибулею
У моїй родині ця страва – фаворит. Ми всі любимо консервований тунець і в моєму арсеналі досить багато рецептів незрівнянних закусок. У запропонованому рецепті просто ідеальне поєднання тунця, свіжого огірочка, зелені і яйця. Заправляємо все оливковою олією і насолоджуємося. Незважаючи на простоту інгредієнтів і легкість приготування, виходить мега апетитно. Рекомендую всім спробувати.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні інгредієнти
- 185 гр консервованого тунця
- 2 яйця
- 200 гр свіжого огірка
- 4-5 пера зеленої цибулі
- 10 гр кропу
- листя салату
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- оливкова олія
Покроковий процес приготування
В першу чергу попередньо відварюємо яйця круто. Після чого залишаємо їх остигати і очищаємо.
Вимиваємо і обсушуємо огірок і зелень. Овоч нарізаємо великою соломкою, а зелень дрібно нарізаємо.
Після чого також соломкою ріжемо підготовлені яйця.
Відправляємо всі інгредієнти в салатник. Додаємо консервований тунець.
Солимо і перчимо до смаку. Заправляємо оливковою олією і добре перемішуємо.
Тепер на тарілку для подачі укладаємо вимиті і обсушені листя салату.
Розміщуємо по центру підготовлений салат і відразу подаємо до столу. Смачного!