Смакота з фаршу за 15 хвилин: секрети приготування

Вітаємо всіх! Сьогодні будемо готувати смачну страву з фаршу і вафельних коржів, добре перемішуємо.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти

  • Фарш — 400 грамів
  • Цибуля — 150 грамів
  • Яйця курячі — 4 шт.
  • Вафельні коржі — 4 шт.
  • Молоко — 100 мл
  • Сіль і перець за смаком.
  • Рослинна олія для смаження.

Приготування

1.Отже, нарізаємо дрібно цибулю, перекладаємо до фаршу додаємо яйце, солимо і перчимо до смаку.

2. Далі на вафельні коржі, викладаємо начинку і рівномірно розподіляємо по поверхні, накриваємо ще одним коржем, і розрізаємо на порційні шматочки.

3. Готуємо яєчну суміш. У миску вбиваємо яйця, вливаємо молоко, солимо і добре перемішуємо.

4. Кожну заготовку опускаємо в яєчну суміш, викладаємо на розігріту сковороду з олією та обсмажуємо з одного боку на середньому вогні близько 2 хвилин, перевертаємо і готуємо ще під кришкою 2-3 хвилини.

Приємного апетиту!