Смакота з кабачків з помідорами та сиром на швидку руку. Обожнюю цей рецепт за простоту приготування!

Соковита запіканка з молодих кабачків із помідорами під сирною скоринкою. Готувати таку запіканку зовсім не складно!

Для приготування потрібно:

  • молоді кабачки 2-3 шт. (приблизно 600-700 г)
  • яйця 2 шт.
  • манна крупа 2 стіл. ложки
  • свіжий помідор
  • твердий сир 100 г (50 на тісто, 50 на посипання зверху)
  • сіль 0,5 чайної ложки
  • вершкове масло для змащування форми
  • зелень

Молоді кабачки мию та натираю на великій тертці. Додаю трохи солі та залишаю на 15 хвилин. Потім зливаю сік, що виділився. Можна трохи віджати кабачки руками.

Потім до кабачків додаю манну крупу, яйця та тертий сир. Можна додати свіжу зелень. Все ретельно перемішую.

Форму для випікання змащу вершковим маслом і рівномірно викладаю в неї кабачкову суміш.

Зверху укладаю кружечки помідорів та ще присипаю сиром.

Ставлю запікатись у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 20-25 хвилин.

Дуже просто і швидко. Смачно як у теплому, так і у холодному вигляді. Зі сметаною просто ідеально!