Смакота з картоплі за пару хвилин

Таку смакоту можна готувати з різними начинками на ваш смак.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля – 3 шт;
  • яйця – 2 шт;
  • ковбаса – 100 г;
  • сир – 100 г;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування

В принципі, об’єм продуктів довільний, чим більше, тим смачніше.

Картоплю натираємо на грубій терці, солимо і залишаємо на 5 хвилин, щоб з’явився сік. Сік зливаємо і трохи віджимаємо.

Вбиваємо в картоплю яйця, солимо і перчимо до смаку.

Порада: в картоплю можна додати нарізану зелень і ароматні трави, готові приправи для картоплі.

Розігріваємо невелику кількість олії і викладаємо частину маси, розрівнюємо в млинець.

Обсмажуємо на невеликому вогні до готовності, перевертаємо і обсмажуємо другу сторону під кришкою хвилини 2 – 3 на невеликому вогні.

Ковбасу беріть будь-яку, варену або копчену, ріжемо соломкою, сир тремо на тертці.

Викладаємо на одну сторону начинку, ковбасу і посипаємо сиром і накриваємо другою частиною млинця.

Обсмажуємо до розплавлення сиру. Подаємо до столу з різними соусами.

Якщо немає ковбаси, можна зробити солоний сир із зеленню і спеціями, потерти плавлений сирок, покласти обсмажені гриби з цибулею і посипати сиром і т.д.

Смачного!

Не вдається скопіювати.