Смакота з м’яса. Дуже просто і смачно

Сьогодні пропонуємо рецепт приготування м’яса за яким навіть жорстке м’ясо буде м’яке.

Інгредієнти:

  • М’ясо (будь-яке) – 1 кг
  • Ріпчаста цибуля – 1 кг
  • Сіль, перець, спеції за смаком.
  • Рослинна олія

Приготування:

Нарізаємо м’ясо середніми шматками, цибулю дрібно шаткуємо.

Для начинки наливаємо в товстостінну каструлю олію, викладаємо цибулю і обсмажуємо до прозорості .

Потім додаємо спеції, сіль, перець та трохи паприки. Перемішуємо.

Додаємо за кілька хвилин м’ясо. Тушимо 1,5 години. При необхідності додаємо воду.

Спробуйте приготувати будь-яке м’ясо за цим рецептом і Ви будете приємно здивовані.