Смакота з м’яса. Дуже просто і смачно
Сьогодні пропонуємо рецепт приготування м’яса за яким навіть жорстке м’ясо буде м’яке.
Інгредієнти:
- М’ясо (будь-яке) – 1 кг
- Ріпчаста цибуля – 1 кг
- Сіль, перець, спеції за смаком.
- Рослинна олія
Приготування:
Нарізаємо м’ясо середніми шматками, цибулю дрібно шаткуємо.
Для начинки наливаємо в товстостінну каструлю олію, викладаємо цибулю і обсмажуємо до прозорості .
Потім додаємо спеції, сіль, перець та трохи паприки. Перемішуємо.
Додаємо за кілька хвилин м’ясо. Тушимо 1,5 години. При необхідності додаємо воду.
Спробуйте приготувати будь-яке м’ясо за цим рецептом і Ви будете приємно здивовані.